KEVÄTKOULUTUSPÄIVÄT 2023

• 04 - 05.05.2023

• Helsinki, Kansallismuseo

UÄ-SEURAN KEVÄTKOULUTUSPÄIVÄT 2023
Koulutus järjestetään yhteistyössä Duodecimin kanssa Kallismuseon tiloissa.

Torstaina 4.5.2023 järjestetään kaksi osittain erillistä luento-ohjelmaa. Toinen ohjelma on suunnattu ensisijaisesti akuuttilääketieteestä kiinnostuneille osallistujille, aiheina ovat verenkiertovajauksen arviointi sekä UÄ kliinisissä akuuttitilanteissa. Toinen luentokokonaisuus käsittelee sikiön vaikeiden rakennepoikkeavuuksien - vatsanpeitteiden ja thoraxin poikkeavuuksien - diagnostiikkaa, seurantaa ja hoitoa.

Perjantaina 5.5.2023 on kaksi erillistä ohjelmaa. Luento-ohjelma sisältää mm. istukan vajaatoimintaan liittyviä aiheita sekä lantionpohjan kuvantamista, iltapäivällä ohjelmassa on UÄ-demonstraatioita sikiön kasvuhidastumasta, sekä sikiökardiologisesta tutkimuksesta. Lisäksi järjestetään akuuttilääkäreille koko päivän ”hands on” UÄ-koulutus Meilahdessa.

Tarkempi luento-ohjelma julkaistaan kotisivuilla joulukuun aikana.

Kirjaudu sisään ilmoittautuaksesi

Lisää kalenteriin 04/05/2023 00:00 05/05/2023 00:00 Europe/Helsinki KEVÄTKOULUTUSPÄIVÄT 2023 Ultraääniseuran koulutus Helsinki, Kansallismuseo DD/MM/YYYY
Tulosta ohjelma