• Lääketieteellinen ultraääniseura ry

Spina bifida – keskushermoston sulkeutumishäiriöt

-Hermostoputken sulkeutumishäiriöiden diagnostiikka

-Spina bifidan postnataalikorjaus

-MMC: lapsen ennuste ja pitkäaikaisseuranta

-Sikiökirurgian ja postnataalikirurgian välimaastossa

LOUNAS

Monikkoraskauksien erityistilanteita

-TTTS, TOPS vai TAPS?

-Selektiivinen IUGR – seuranta ja synnytyksen ajankohta

-Laserablaatiohoidot Suomessa ja Pohjoismaissa

-Sikiöseulonnat ja sikiöreduktio monikkoraskauksissa

-Monokoriaalinen monoamniaalinen raskaus ja acardiac twin

-Monikkoraskauden kokemusasiantuntijan kertomaa

Ulkoiluhetki Ainolanpuistossa

Illallinen ja ohjelmaa majoitustushotelli Lapland Hotels:ssa

PERJANTAI 20.3.2020

Kuvantaminen apuna fertiliteetin arvioinnissa

-Endometrium ja ovariot normaalin kierron aikana, ovarioreservin arviointi

-Kohdun anomaliat

-Endometrioosi ja adenomyoosi -löydökset oireettomilla

-MRI fertiliteetin arvioinnissa

-TSSG ja munatorven poikkeavuudet

-UÄ-seuranta fertiliteettihoitojen aikana, hyperstimulaatiosyndrooma

-Voiko raskauden ennustetta arvioida uä-löydösten perusteella jo varhaisraskaudessa?

LOUNAS

Akuutti vatsa ja kuvantaminen

-CT, MRI vai vatsan UÄ?

-Angiografia ja embolisaatiotoimenpiteet vuototilanteissa

-Live scanning: Gynekologinen 3D-tutkimus

Ilmoittautuminen ja koulutusmaksun maksaminen: Ilmoittautuminen 5.1.2020 alkaen, 3.3.2020 klo 24:00 mennessä seuran kotisivujen kautta osoitteessa www.ultraaaniseura.fi. Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova. Koulutukseen osallistuminen tulee perua kirjallisesti viimeistään 4.3.2020, muutoin koulutusmaksu laskutetaan kokonaisuudessaan. 4.3.2020 jälkeen peruttaessa maksettua koulutusmaksua ei palauteta. Koulutuksen peruuntuessa järjestäjän taholta maksu palautetaan. Lasku koulutuksesta lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiin. Seura ei lähetä verkkolaskuja. Mikäli työnantaja maksaa laskun, varmista maksajatieto etukäteen ennen ilmoittautumista. Koulutusmaksu ja jäsenmaksu tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Jälki-ilmoittautumista voi tiedustella seuran sihteeriltä paikkatilanteen salliessa osoitteesta ultraaaniseura(at)gmail.com. Lisämaksu jälki-ilmoittautumisesta on 50€. Osallistuessasi vain yhtenä koulutuspäivänä, huomioithan että ilmoittaudut oikeaan päivään (joko torstai tai perjantai) sekä mahdolliselle illalliselle. Erillismaksu illallisesta (vain yhtenä päivänä osallistuville) on 80€. Koulutukseen osallistuminen edellyttää seuran jäsenyyttä.

HUOMIO! Illallisen hinta sisältyy 2 päivän koulutusmaksuun, mutta osallistuminen edellyttää sitovaa etukäteisilmoittautumista. Ilmoittautuminen tapahtuu koulutukseen ilmoittautumisen yhteydessä valitsemalla ”ILLALLINEN, sitova ilmoittautuminen 0€”. Illalliselle ilmoittautuneet saavat koulutuspäiville saapuessaan illalliskortin, joka oikeuttaa osallistumiseen.

Majoitus: Osallistujia varten on varattu majoituskiintiö Lapland Hotels:sta, Kirkkokatu 3, 90100 Oulu. 1hh =114€/huone/yö ja 2hh= 129€/huone/yö. Varaukset; www.laplandhotels.com varauskoodilla ALLULTRA. Varaukset 21.2.2020 mennessä.

Iltajuhla: Iltajuhla järjestetään torstaina 19.3.2020 Lapland Hotels:ssa, jossa luvassa illallinen ja ohjelmaa. Edellyttää SITOVAA ennakkoilmoittautumista!

Esitykset: Koulutuspäivien esitykset julkaistaan luennoitsijan luvalla Ultraääniseuran kotisivuilla. Esitykset ovat nähtävissä vain seuran jäsenille.

Todistus: Tilaisuutta haetaan kurssimuotoiseksi koulutukseksi erikoisaloille naistentaudit ja synnytykset, lastentaudit ja radiologia. Osallistumistodistus toimitetaan jälkikäteen ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiin.

Lisää kalenteriin 19/03/2020 08:00 20/03/2020 15:00 Europe/Helsinki Kevätkoulutus 2020, Oulu Ultraääniseuran koulutus Lasaretti, Kasarmintie 13B, 90130 Oulu DD/MM/YYYY
Tulosta ohjelma

Koulutusmaksu